home anti car jacking navigatie multimedia carkits gsm diversen
 

[Parrot]

carkit

CK3100
CK3200
CK3300
CK3400


 

  

 
 


Parrot CK3300 bluetooth

Voegt Navigatie toe aan Bluetooth geschikte PDAs + Smartphones! De Parrot CK3300 en de Handsfree Console verschaft automobilisten visuele informatie en functies die ze normaal gesproken gebruiken vanaf hun personal phone. Met zijn hoge kwaliteits ingebouwde GPS receiver, combineert de CK3300 navigatie functies met handsfree functies.

De Handsfree Console verbindt met de car kit control unit onder het dashboard.

Met de hoge kwaliteit ingebouwde GPS receiver, voegt de CK3300 navigatie functies toe aan de CK3100 kit.

Het staat de bestuurder toe om de driver draadloos toegang te verkrijgen tot NMEA-0183 standard GPS data via Bluetooth. Deze Data kan gebruikt worden met alle Smartphones of PDA's . De meeste navigatie software aanbieders zoals TomTom, WayFinder, of Navigon , verkopen oplossingen die geavanceerde functionalilteit bieden.

 

Met de Parrot CK3300, hoeven bestuurders hun unit niet langer te verbinden met een externe receiver, of te investeren in dure extra's. Alleen een dashboard mounting voor de PDA of Smartphone is nodig als extra .

Additionele GPS monitoring voor messages zoals het aantal satellieten die actief zijn of beschikbaar, geografische coordinaten en snelheid kunnen op het scherm gedisplayed worden.

De Parrot CK3300 verbindt draadloos met alle Bluetooth® PDAs en Smartphones beschikbaar. De CK 3300 combineert comfort en veiligheid met GPS technlogie.


copyright (c) 2006 naessens electronics - All rights reserved
design by steven