home anti car jacking navigatie multimedia carkits gsm diversen
 

[Parrot]

carkit

CK3100
CK3200
CK3300
CK3400

Handleiding
Parrot CK3200

 

 

  

Parrot CK3200 bluetooth

Draadloze handsfree-set met kleurenscherm
De Parrot CK3200 brengt kleur in uw mobiele leven. Deze bluetooth handsfree-carkit geeft zicht op uw gesprekken op zijn heldere kleurenscherm. De laatst gekozen nummers, gemiste en gevoerde gesprekken zijn in één oogopslag zichtbaar. En met de hifi ringtones en wallpapers geeft u een uniek persoonlijk tintje aan uw handsfree-kit.


Spraakherkenning
Uw contacten worden opgeslagen in zijn interne geheugen. U kunt zelfs pasfoto's aan personen koppelen, zodat u gelijk ziet wie u aan de lijn heeft. De CK3200 is bovendien voorzien van spraakherkenning: spreek de naam van uw contactpersoon uit en hij wordt gebeld. Zo belt u op commando tot maar liefst 150 contacten. Natuurlijk onderdrukt deze set nagalm en is hij full-duplex voor handsfree zonder heisa.


Uitgebreide compatibiliteit

De CK3200 is te koppelen aan maximaal vijf toestellen tegelijk. Hij is onder meer te gebruiken met bluetooth-toestellen van Blackberry, HP, i-mate, LG, Motorola, Nokia, Qtek, Palm, Panasonic, Philips, Sagem, Samsung, Sendo, Sharp, Siemens, Sony Ericsson, SPV, en Telital.

Deze Bluetooth carkit dient professioneel te worden ingebouwd. De CK3200 beschikt standaard over ISO-stekkers. Raadpleeg de fabrikant/dealer van uw auto of uw auto over een ISO-stekker beschikt voordat u deze gaat inbouwen.


copyright (c) 2006 naessens electronics - All rights reserved
design by steven